Момчил Василев успя да спечели уважението и възхищението на феновете на

...
Момчил Василев успя да спечели уважението и възхищението на феновете на
Коментари Харесай

Истинска любов: вижте приятелката на Момчил от Игри на волята, с която са заедно от ученици

Момчил Василев съумя да завоюва уважението и възхищението на феновете на " Игри на волята " с достойното си държание и неопровержимите си качества на Арената. Един от най-комплексните играчи в тазгодишния сезон на предаването е точно той.

25-годишният софтуерен инженер не обича да приказва за персоналния си живот, той е концентриран в играта.  Не е споменавал нищо за своята приятелка по време на присъединяване си досега, евентуално тъй като има вяра в това, че щастието обича тишината. А той несъмнено има с какво да се похвали - сърцето му принадлежи на красива млада дама от много време насам.
                             

Приятелката на Момчи се споделя Боряна и от фотосите им в обществените мрежи излиза наяве, че двамата са двойка поне от 2016 година, когато са към момента възпитаници. Те даже са били дружно на бала им, а след това отиват да учат дружно в Китай, където сигурно са били огромна поддръжка един за различен. 

Тази детска любов е прераснала в нещо огромно и мощно, тъй като по всичко проличава, че Момчил и Биляна не престават да се радват на дълбоки и същински усеща и до през днешния ден.
                             

Те обичат да пътуват и да посещават нови места, където да вършат красиви фотоси и да основават мемоари. Боряна също като Момчил обича придвижването и спорта. Наскоро тя дори разгласява, че през почивните дни двамата с Момчи, съпроводена от още другари, са се разхождали на " Еко пътека- Бели Искър ".

Не е ясно към момента дали Момчил и Биляна имат съществени проекти за общо бъдеще, само че поради мощните им и дълбоки усеща евентуално всичко е въпрос на време.

Вижте в галерията прелестните сантиментални фотоси на Момчил и Боряна, които ни карат да имаме вяра в любовта:
 Романтичните фотоси на Момчил от  Романтичните фотоси на Момчил от  Романтичните фотоси на Момчил от  Романтичните фотоси на Момчил от
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР